Zobori Park

Zalakarostól 10 kilométerre, a Kis-Balaton mellett található a Zobori Park, ahol minden élmény egy helyen vár rátok. A hegyoldalba épült parkban már a kilátás is bámulatos, ha itt ér a naplemente az biztos szép élményként vonul be emlékezetedbe. A park kint és benti szórakozási lehetőségeket is tartogat, így egész évben látogatható. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt vannak programok a szabadulószobától kezdve az állatsimogatóig. A helyszínen étterem is található állandóan frissülő kínálattal és gasztronómiai újdonságokkal.

Zobori Park

Forrás: Facebook / Zobori Park

Milyen kalandok várnak rád?

A kinti szórakozási lehetőségek szinte végtelenek, de nézzük, hogy pontosan mi mindennel kecsegtet a park! A csónakcsúszda egy új kedvenced lehet. Talán a filmekben már láttál olyat, amikor egy hosszú csúszdán egy gumicsónakban csúszhatsz le. Nyáron kellemes felüdülést nyújthat a vizes játszótér, első sorban gyerekeknek, hogy nyugodtan pancsolhassanak. A vízi és a légpárnás dodzsem az egész családnak jó játék, a kis autókkal nyugodtan ütközhetsz! A száraz csúszda és az óriás fánk csúszda ugyanazt az élményt nyújtja, mint egy rendes csúszda, csak itt nem leszel vizes. Az állatparkot és simogatót a kicsik kedvelik legjobban, a közismert magyarországi háziállatok mellett kenguru, szurikáta és barátságos nyuszik és tengerimalacok várják a fiatalabb korosztályt.

A nagyobb gyerekek és felnőttek szívesen próbálják ki magukat a kötélpályán is, ahol mindenki tesztelheti az ügyességét. A pálya teljesen biztonságos, sisakkal és hevederekkel együtt használható. A kisgyerekek kedvéért egy mini pálya is kiépítésre került, hogy senki se maradjon ki a jóból. A csapatépítések egyik kedvence a lézerharc, illetve az airsoft lövészet, amit szintén kipróbálhatsz a parkban. Ezeket csapatjátékként érdemes játszani, maximum 2×5 fős csapatokban. Ezen kívül trambulin, óriáshinta, sportpályák és még sok minden vár rád a Zobori Parkban.

A beltéri szórakozások közül a szabadulószoba a legnépszerűbb újdonság. Budapest után a Zobori Parkban is kipróbálhatod magad a sci-fi környezetben berendezett pályán. A 3D Exojet szimulátor a park egyik újdonsága, a repülés virtuális élményével ajándékoz meg. A 4D élménymozi mellett benti csúszdák, illetve a kicsiknek játszóház, labdaszoba és arcfestés teszi felejthetetlenné az élményt.


Honlap és több információ