Otthonos és kényelmes, modern és hagyományos, a Kerka Vízimalom szobáiban biztosan talál valami kedvedre valót. Szobáink minden igényt képesek kielégíteni, és olyan egyedi élménnyel ajándékozzák meg a látogatót, amiben ritkán lehet része. Mégis mikor aludt utoljára egy több száz éves műemlékben?

Az épület bemutatása

A háromszintes malomban a felújítást követően kialakítottuk mindazokat a tereket, amire szüksége lehet, hogy kellemesen töltse az időt. Ügyeltünk arra, hogy menet közben megőrizzük a malom eredeti hangulatát, több száz éves történelmét és építészeti értékeit. A földszinten tágas közösségi teret rendeztünk be, ahol társas eseményeket és játékokat lehet szervezni. Terveink szerint tavasztól itt nyit meg vadonatúj kávézónk is, hogy minden kényelmet ki tudjunk elégíteni. Az udvaron bőven van hely és zöldterület, hogy a sportolni, napozni és kikapcsolódni vágyók jól érezhessék magukat. A grillezés kedvelőinek sem kell lemondaniuk hobbijukról, és a közeli folyóban a pecázás szerelmesei is próbára tehetik tudásukat a Kerka halaival szemben.

Vendégszobáink

Az emeleten foglal helyet, a kiállítótér mellett az első s egyben leginkább különleges szobánk, a malom szoba. Ide belépni időutazás, ugyanis aprólékos munkával, régi bútorokkal és berendezési tárgyakkal történelmi hangulatot teremtettünk, ami mindenkit magával ragad. A két fő elszállásolására alkalmas helyiséget elsősorban pároknak ajánljuk.

A második szinten került kialakításra a konyha és a közös étkező. Ügyeltünk rá, hogy mindenki jól érezhesse magát, ezért a konyhát felszereltük főzőhelyiséggel, hűtővel, mikrohullámú sütővel, vízforralóval és kávéfőzővel is, így minden adott néhány finom fogás elkészítéséhez. Ha otthon nincs is mindig idő egy közös reggelire vagy vacsorára, nálunk nyugodtan leülhettek, de a közös főzéshez is adott minden, akár bent, akár a kinti tűzrakóról legyen szó.

Ezen a szinten van két nagyobb szobánk is, amelyekhez saját wc és zuhanyzó tartozik. Az egyikben egy franciaágy található, még a másikban igény szerint 4-5 ágyat helyeztünk el. A szobák egymásból nyílnak, ezért főleg nagyobb baráti társaságoknak vagy családoknak ajánljuk. A tágas belső terek egyszerre kényelmesek és segítenek a pihenésben is egy hosszú, túrázással teli nap után. Az ablakból remek kilátás nyílik a környező tájra, a vastag falak pedig nyáron kellemesen hűvösek, télen pedig otthonos meleget árasztanak magukból.

Rólunk mondták

“Remekül érezte magát az egész család, jövünk máskor is!”

Keresztes Viktória

Kapcsolat

info@kerkavizimalom.hu

+36 20 485 9008

Rákóczi Ferenc utca 1.
Szécsisziget, Zala, Hungary