A következőkben néhány közeli látványosságról olvahatnak, melyek könnyen elérhetőek a Kerka Vízimalomtól. Túrázás, fürdőzés, gyermek vagy éppen kulturális programok – itt mindenki megtalálhatja a számításágt!

Lenti Termálfürdő

Az eddig sem volt kérdés, hogy Magyarország páratlanul gazdag termálvizekben, erre épült rá fantasztikus fürdőkultúránk is. A Lenti Termálfürdő 1500 méter mélyről feltörő gyógyvize nem csak a bajokra ad orvosságot, de a fürdő csúszdái és élménymedencéi az egész család számára tartalmas szórakozást nyújtanak.

Több információ »»

Nagykanizsa

Zala megye egyik kevéssé ismert városa Nagykanizsa, ahol sok olyan látnivalót találhatsz, amikről talán még nem is hallottál. A város mérete ellenére sok érdekességgel vár, legyen szó történelmi emlékekről vagy természeti szépségekről. Tarts velünk és ismerd meg Nagykanizsa legjavát!

Több információ »»

Csömödéri Kisvasút

Ki ne szeretné egy kisvasút ablakából végignézni a páratlan göcseji tájat? A Csömödéri Kisvasút az ország legnagyobb és legjobban karbantartott vonala, amely tavasztól őszig várja a kirándulni vágyókat. A kisvonat elrepít az összes fontos turistacélponthoz, illetve túraútvonalhoz. Kalandra fel, irány a kisvasút!

Több információ »»

Lendva Galéria és Múzeum

A határ szlovén oldalán áll a festői szépségű lendvai vár, ami minden történelem iránt rajongó látogató szívét megdobogtatja. Az erődítménynek nem csak a látványa lenyűgöző, de az itt található gazdag kiállítás is megér egy látogatást. Lássuk, mi mindent tartogat számodra a Lendva Galéria Múzeum!

Több információ »»

Zobori Park

Zalaszabar kevesek számára lehet ismerős, de ez csak addig lesz így, míg el nem jutsz a Zobori Parkba egy felejthetetlen élményért! A környék legizgalmasabb kalandparkjában megvan minden, ami egy családi naphoz vagy csapatépítéshez szükséges. Gyere el és győződj meg róla személyesen!

Több információ »»

Kirándulások az Őrségben

A Kerka Vízimalom környékén számos izgalmas kirándulóhely van, amit kár lenne kihagyni. Már kis utazással is remek lehetőségekre bukkanhatsz. Az Őrség Magyarország egyik leggazdagabb tájegysége, ahol mindenféle történelmi és természeti szépség megtalálható. A következőkben bemutatjuk a kedvenceinket!

Több információ »»

Rólunk mondták

“Remekül érezte magát az egész család, jövünk máskor is!”

Keresztes Viktória

Kapcsolat

info@kerkavizimalom.hu

+36 20 485 9008

Rákóczi Ferenc utca 1.
Szécsisziget, Zala, Hungary